GA.MA GBS ABSOLUT STYLE BARBER SERIES HAIR CLIPPER

8,500 ден

Професионална машинка за шишање и бричење со сечила од нерѓосувачки челик.

Опис

 Технички карактеристики:
-со револуционерен магнетен систем, кој може да се користи и со и без кабел на полнење.
Ексклузивен уред кој се одликува со тивок професионален мотор со високи перформанси со 7200 вртежи во минута
– идеално и прецизно за секаков вид на сечење.
Многу е точна поради своето полуконкавно сечило од нерѓосувачки челик.
– професионален безжичен мотор со батерија за брзо полнење.
-Работната автономија без кабел е 60 минути и може да се користи и приклучен на напојување.
Целосно се полни за 2 часа (прво полнење: 12 часа).
-Страничната рачка ви овозможува да ја прилагодите висината на сечилото од 0,8 mm до 3,8 mm
-4 водилки чешли кои се движат од 3 до 12 mm.
-Вклучува комплет за одржување и за секојдневно чистење.