GA.MA Salon Exclusive Classic HairDryer

6,400 ден

Лесен, тивок професионален фен за коса.

Опис

Ga.ma Classic е лесен тивок фен за коса достапен во 7 бои.
Неговиот посебев облик и дизајн го прават исклучително тивок фен, без да се нарушат неговите перформанси. Моќен фен со 2200W кој што е опремен со AC мотор, кој што го прави уредот исклучително сигурен и траен за над 2000 часови работа.
Фенот е опремен со еден дифузер, за обликување на виткана и кадрава коса, и две млазници од 4 и 8мм.
Има 2 брзини и 3 температури, кои што можете да ги комбинирате за да го добиете вистинскиот степен на топлина за вас.  Има 3 метарски кабел.