EIMI PERFECT SETING 150ML

950 ден

Повеќенаменски спреј за стилизирање и волумен кој откако еднаш ќе го пробате Ви преоѓа во навика.

Категорија: , , таг

Опис

Со EIMI PERFECT SETTING лосион за фенирање, добивате идеален волумен, максимална заштита од топлинските уреди и заштита од UV зраци.

Повеќенаменски спреј за стилизирање и волумен кој откако еднаш ќе го пробате Ви преоѓа во навика.

Се нанесува на мокра и чиста коса.