EIMI FLOWING FORM BALM 100ml

950 ден

Спреј за измазнување на косата.

Категорија: , , таг

Опис

Спреј за измазнување на косата.
Ја измазнува дури и најнепослушната коса, и не дозволува појава на разлетување на косата.
Може да се користи при фенирање и при пеглање на косата.
Се нанесува рамномерно на косата од средината се до врвовите. Не се плакне.