EIMI BOOST BOUNCE CURL MOUSSE 300ml

1,200 ден

Пена за истакнување и дефинирање на локни.

Опис

Пена за истакнување и дефинирање на локни.
Ја штити косата при фенирање.
Ги истакнува и дефинира локните, и не дозволува нивно олабавување.

Се нанесува на измиена и просушена коса со пешкир, и потоа се продолжува со стилизирање.