EIMI SHAPE CONTROL MOUSSE 500ml

1,050 ден

Пена за коса со највисок степен на зацврстување.

Категорија: , , таг

Опис

Пена за коса со највисок степен на зацврстување.
Со оваа зацврстувачка пена можете да го постигнете изгледот кој го посакувате.