FUSION INTENSE REPAIR CONDITIONER 200ml

1,080 ден

Кондиционер за оштетена коса, ја обновува косата и ја штити од оштетувања и кршење.

Категорија: , таг

Опис

Кондиционер за оштетена коса кој делува во заштита на влакното на вашата коса од кршење при чешлање и од останати механички оштетувања. Навлегува длабоко во кортексот, веднаш го опоравува влакното и спречува понатамошно оштетување Помага во расплеткување на замрсената коса.
* Специјални состојки: липиди и свилени амино-киселини.
Употреба:
Се нанесува на мокра коса, нежно се масира, се остава да делува 30 секунди, потоа се плакне.