DUALSENSES SCALP SPECIALIST ANTI-HAIR LOSS SPRAY 125ML

1,600 ден

Спреј кој не се плакне против опаѓање и за згуснување на косата.

Опис

Спреј за скалп против опаѓање на косата.  Напреден спреј кој ја зајакнува косата и со тоа може да го намали наследното губење на косата.  Сè започнува од скалпот, каде што се стимулира растот на косата и се зајакнува секое влакно.  Спрејoт  ја зајакнува косата и обезбедува значително намалување на кршењето на косата.

Начин на употреба: се нанесува на влажна или сува коса од корен до врв и не се плакне.