DUALSENSES BOND PRO SHAMPOO 250 ML

1,080 ден

Шампон за нега и обновување слаба, кревка коса која е склона кон кршење.

Опис

Зајакнувачкиот шампон е идеален за нежно чистење на кревката коса и дава чувство на структура без тежина.

Формулиран со :

– Inter-Amino-Bond-Builder: ја зајакнува косата од внатре кон надвор со формирање на нови јонски и водородни врски.

– MicroPROtec Complex: брзо и рамномерно ги дистрибуира основните состојки за нега и штити од избледување на бојата.

– FadeStopFormula: го намалува избледувањето на бојата на минимум.