DEFINED STRUCTURE STYLING CREAM 100ml

990 ден

Крем- гел за дефинирана структура на вашата коса.

Категорија: таг

Опис

Крем- гел за дефинирана структура.
Луксузен крем за сјалинг, специјално формулиран за мажи, обезбедува дефиниција  структура на вашата коса. Овој крем за стилизирање е со средно држење и и овозможува на косата да остане мека, за да можете да ја престилизирате во текот на денот.