BEARD BALM 60gr

1,200 ден

Балсам за ревитализација и стилизирање на брада со хранливи состојки.

Категорија: , таг

Опис

Балсам за ревитализација и стилизирање на брада со хранливи состојки.
Нежен балсам кој ја штити и кондиционира брадата. И пружа контрола, и дава сјај и ја прави лесна за одржување.
Се нанесува мала количина од балсамот на дланките. Се нанесува рамномерно и се стилизира по желба.