STMNT CONDITIONER 275 ML

1,300 ден

Регенератор со активен јаглен кој ја омекнува косата и брадата.

Категорија:

Опис

Регенератор со активен јаглен кој ја омекнува косата и брадата.Ја подготвува косата за идеално сечење при нејзино шишање.Со ментол за дополнително свежо чуство.Без силикони.Нанесете на влажна коса,оставете да делува 2 минути, исплакнете темелно.