STMNT SPRAY POWDER 4 GR

1,400 ден

Вашето тајно оружје за груба текстура. Со оваа пудра во спреј ќе постигнете инстантно подигнување на коренот и неверојатен волумен,  импресивна текстура и  eкстремно мат финиш. Супер лесна формула.

Начин на употреба: Протресете пред употреба. Испрскајте на сув корен и/или должини, работете  со раце за текстурирање.

Опис

Спреј пудра во прав за креирање груба текстура, со волумен и мат финиш.