STMNT SHAMPOO 300 ML

1,190 ден

Шампон за  секојдневно чистење на коса со  моќна формула која го отстранува секое наталожување на производот и создава чисто платно за секој изглед. Формула со активен јаглен и ментол .Ја освежува косата и скалпот . Без сулфати (SLS*) и силиконски масла.

Опис

Шампон за мажи  за секојдневно чистење на коса и скалп и отстранување на наталожени продукти.