CHRISTIAN ARTESIO PROFESSIONAL CURLING IRON 19MM

2,800 ден

Професионално фигаро со буренце од 19мм.

Опис

Технички карактеристики:

-19 мм

-Загрева до 210•C

-Керамичка плоча

-Турмалинска технологија

-За помалку од 60 секунди достигнува температура до 200 степени

-Намалува електрицитет

-Совршени локни

-Погодно за секој вид на фризура

-Регулатор на температура

-Кабел 3 метри