CHRISTIAN ARTESIO PROFESSIONAL CONICAL CURLING IRON 32MM-13MM

3,700 ден

Опис

 Технички карактеристики:
32 mm-13 mm конусно буре за создавање локни со различна големина
– 5 температури на топлина од 150-230 степени
100 V до 240 V
– Екран со лед светла
Ротационен кабел од 360 степени
Интелигентен безбедносен систем со автоматско затворање по 1 часа
Ладен врв за полесна стилизација