ALTERNATOR 100ml

950 ден

Спреј за флексибилна контрола.

Опис

Спреј за флексибилна контрола.
Флексибилно стилизирање кое овозможува контрола во текот на целот ден. Се нанесува еднаш, а се стилизира во било кој момент.
Се нанесува на сува или влажна коса и се стилизира по желба.