Therapy Star Energizing Lotion 12x10ml

1,250 ден

ЕНЕРГИЗИРАЧКИ ЛОСИОН АМПУЛИ ЗА СЛАБА И КОСА КОЈА ОПАЃА 12X10ML

Категорија: , таг

Опис

Енергизирачки лосион ампули за слаба и коса која опаѓа 12 ампули x 10ml

Енергизирачки лосион ампули за слаба и коса која опаѓа, ја враќа енергијата и хранливите сусптанци на косата , зајакнувајќи ја од корен и правејќи ја здрава и витална. Има стимулирачко и енергизирачко дејство, благодарејќи на неговата формула збогатена со соја протеини и екстракт од рузмарин и екстракт од коприва и олигоелементи. Ја
прочистува и ревитализира кожата на главата со интензивно зајакнувачко и тонизирачко дејство, Може да предизвика црвенило и пецкање на кожата поради тоа што ја забрзува
микроциркулацијата.

По шампонирањето се нанесува на скалпот, не се плакне.