Argan Star Regenerating Fluid 60ml

1,180 ден

Регенерирачки флуид со арган и кератин 60ml

 

Категорија: , таг

Опис

Регенерирачки флуид со арган и кератин 60ml

Го елеминира електрцитетот, правејќи ја косата мека и податна давајќи и неверојатен сјај мекос и свиленкаст ефект, ја штити косата од оксидационите процеси и формирањето на слободни радикали, навлажнувајќи ги, потхранувајќи врвовите и целокупната должина.

Да се скроти косата и да се врати природниот сјај, аплицирајте неколку капки на влажна или сува коса без да се плакне. Да се зајакне сјајот на козметичките бои се додава 3-5 мл во хемиските смеси.