Styling Pro Curl Cream 250ml

790 ден

КРЊМ ЗА НАВИТКАНА КОСА СО КАДРИЦИ 250ML

Категорија: , таг

Опис

Curl cream Styling pro за навиткана коса со кадрици 250ml

Формира, зајакнува кадрици, елиминирајќи фриз ефект ја дефинира навитканата коса.

Се нанесува на засушена коса по должина и краеви резултирајќи ефект на дефинирано навиткана и сјајна коса.