Styling Pro Thermo Protector 250ml

590 ден

Thermo protector Styling pro 250ml

Категорија: , таг

Опис

Thermo protector Styling pro 250ml

Термално протективно-сјаен спреј специфициран за употреба пред фенирање или пеглање на косата.