TECHSERIES CONTROL FOAM 200ml

1,150 ден

Пена која им дава на мажите и на нивните стилисти едноставен, прецизен и моќен начин за манипулирање со волуменот, контролата и текстурата на косата.

Опис

Пена која им дава на мажите и на нивните стилисти едноставен, прецизен и моќен начин за манипулирање со волуменот, контролата и текстурата на косата.
Овозможува долгорочно држење и контрола со среден сјај.
Содржи:
Кератин амино киселини- Високо специјализиран протеин кој помага во зајакнување на косата.
Полимери- Обезбедува долготрајно држење.
Фиксативни полимери- И додава волумен на косата.
Се протресува пред употреба, се нанесува умерена количина на мокра коса и се остава природно да се исуши или се стилизира со фен.