STMNT FIBER POMADE 100 ML

1,400 ден

Вашиот златен билет за неуредна текстура. За неверојатно раздвојување и можност за ремоделирање на фризурата во текот на денот . Високо еластична формула со фибер влакна која овозможува силна контрола и полу-мат финиш .Лесно се мие.

Начин на користење: Нанесете мала количина на сува коса и обликувајте ја формата. Може повторно да се активира со вода.

Опис

Фибер помада за креирање неуреден стајлинг , цврсто но флeксибилно држење и полу мат финиш.