STMNT ALL-IN -ONE CLEANSER 300 ML

1,190 ден

Вашето секојдневно средство за чистење „чисти сè“.  За чиста коса, брада, тело, лице и раце. Формула со активен јаглен и ментол, без сулфати (SLS*) и силиконски масла .Супер лесна формула со препознатлив мирис на свеж цитрус и лаванда.

Опис

Производ со повеќенаменска употреба за секојдневно чистење на коса, тело, брада ,лице и раце.