STMNT CLASIC POMADE 100 ML

1,400 ден

Класична помада со флексибилно држење без вкочанетост ,силна контрола и  природен сјај. Формула на база на вода која  лесно се мие.

Начин на користење: Втријте мала количина помеѓу дланките, а потоа нанесете рамномерно на влажна или сува коса. Може повторно да се активира со вода.

Опис

Класична помада со флексибилно држење и природен сјај.