STYLE PRIME SMOOTH CREAM 150 ML

590 ден

Крема која не се плакне наменета за обликување и измазнување на косата.

Опис

Крема за обликување која веднаш ја измазнува и скротува косата. Спречува статички електрицитет на косата и непосакуван волумен.Одлична е за употреба на влажна коса пред сушење. Погоден за сува, густа и непослушна коса на која и е потребна дополнителна нега. Го олеснува чешлањето и овозможува полесно и побрзо обликување. По употреба, косата е измазнета и многу сјајна.

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса и стилизирајте ја по желба.