SP GRADUAL TONE BROWN FOAM 60ML/SHAMPOO 30ML

1,820 ден

Интезивен начин за покривање на седи влакна и постепено потемнување до 70%. Wella SP Men Gradual Tone е одличен начин за суптилно боење.

Категорија: ,

Опис

Интезивен начин за покривање на седи влакна и постепено потемнување до 70%. Wella SP Men Gradual Tone
е одличен начин за суптилно боење.Нежната пена што чекор по чекор ја враќа природната нијанса на кафената боја , покривајќи ги седите влакна до 70 %. Покрај тоа, благодарение на содржината на витамин Ц, пената ја негува и штити косата.Содржи комбинација на пигменти кои се активираат при изложување на кислород и витамин Ц.
Ваквиот процес на пигментација овозможува постепена и нежна елиминација на седата коса кај човекот.
Косата е зајакната и природно сјајна.
Сетот Gradual tone содржи:
-пена за боење 60 мл
-шампон sensitive 30 мл
-додаток четка за нанесување на пената
-ракавици