SCALP CLINIX OIL CONTROL TREATMENT 200 ML

1,650 ден

Третман што длабински го чисти и отстранува вишокот на себум.

Категорија:

Опис

Третман што содржи биотска технологија која длабински го чисти и отстранува вишокот на себум. Biotic Technology со активен микробиом овозможува да одговара на индивидуалните потреби на скалпот од сите типови на оние со првут, сув, нежен, мрсен скалп и до скалп со рамномерно опаѓање на косата.
Нанесете богат слој на влажен или сув скалп и нежно масирајте.Оставете да делува 10 минути.