ORO THERAPY ORO PURO FLUID 100ml

1,590 ден

Сјаен флуид збогатен со арганово масло, кератин, микроактивно злато, масло од сладок циперус и УВ фактор

Категорија: , таг

Опис

Сјаен флуид збогатен со арганово масло, кератин, микроактивно злато, масло од сладок циперус и УВ фактор. За секој тип на коса.
Брзо и лесно навлегува во косата не ја натежнува, ја прави блескаво здрава, мека, сјајна и лесна. Се нанесува неколку капки на сува или мокра коса, не се плакне, не ја мрси косата.