OLIVIA GARDEN NANO THERMIC CERAMIC ION 24MM BRUSH

1,170 ден

Керамичка четка за обликување на коса, со уникатен патентиран дизајн.

Опис

Керамичка четка за обликување на коса, со уникатен патентиран дизајн.
Најнова керамичка технологија:
*Керамички обложен барел
*Згрева побрзо
*Ја задржува топлината подолго
*Побрз и подобар стајлинг
* Им дава долготрајност на фризурите.
Уникатната шема на големите дупки на самата четка и овозможуваат поголем проток на воздух, со што го олеснуваат и забрзуваат сушењето на косата.
Турмалин – јон технологија
*Ја хидрира кутикулата на влакното
*И дава повеќе сјај на косата
*Елеминира фриз
*Има анти-статичко дејство