OLIVIA GARDEN PRO THERMAL ANTI STATIC BRUSH 33 MM

1,050 ден

Професионалната антистатичка термална четка со алуминиумско  буре и најлонски иглички е идеална  да се создаде волумен, бранови или кадрици. Нејзиниот ергономски дизајн на рачката  ја  прави исклучително лесна и удобна за употреба.Отворениот вентилациски отвор го зголемува протокот на топлиот воздух овозможувајќи побрзо сушење на косата без оштетување и статички електрицитет. Четката е отпорна на температура до 180 степени.

Опис

Термална антистатичка четка за фенирање со алуминиумско буренце и лесен ергономски дизајн.