OLIVIA GARDEN SPEED XL CERAMIC + ION BRUSH 35 MM

1,550 ден

Керамичка четка со јонско турмалинска технологија и екстра долго буренце за максимално брзо фенирање.

Карактеристики:

*Најнова керамичка технологија -kерамички обложено буре  кое се загрева побрзо & ја задржува топлината подолго

*Технологија на турмалин јони -ја хидрира кутикулата,  додава повеќе сјај на косата  и го елиминира разлетувањето.

*Уникатен патентиран дизајн 100%

*Ергономска комфорна рачка

*Побрз и подобар стил

*Големите дупки го максимизираат протокот на воздух

*Брановидни влакна со меки врвови  кои се нежни за косата и скалпот.

Опис

Керамичка четка со јонско турмалинска технологија и екстра долго буренце за максимално брзо фенирање.