OLIVIA GARDEN BAMBOO TOUCH THERMAL BRUSH 33 MM

990 ден

Еколошка, антистатичка топлинска четка со керамичко јадро за оптимизиран проток на воздух

Olivia Garden користи сертифициран бамбус, брзорастечко дрво кое помага да се спречи уништувањето на шумите ширум светот. Bamboo Touch Thermo  е антистатичка најлонска четка наполнета со јони, која осигурува дека електричното полнење во косата се намалува и добивате права, сјајна коса.

Керамичкото јадро ја дистрибуира топлината рамномерно и брзо кога се сушите со фен и на тој начин ќе постигнете побрз и попрецизен стајлинг со користење на четка за коса Olivia Garden.

Друга предност е тоа што керамичката дистрибуција на топлина ја оддалечува топлината од косата и стилизирањето помалку се троши на косата.

Опис

Четка за фенирање направена со бамбусна лесна рачка, керамичко јадро и јонски најлонски иглички.