OLIVIA GARDEN CERAMIC ION 25MM PROFESSIONAL BRUSH

1,220 ден

Керамичка четка за обликување на косата, со уникатен патентиран дизајн.

Категорија: ,

Опис

Керамичка четка за обликување на косата, со уникатен патентиран дизајн.
Најнова керамичка технологија:
* Керамички обложен барел
* Загрева побрзо
* Ја задржува топлината подолго
* Побрз и подобар стајлинг
* Големите дупки на четката го зголемуваат протокот на воздух
* Лесна и удобна за стилизирање.
Турманин – Јон технологија
* Ја хидрира кутикулата:
* И дава поголем сјај на косата
* Елеминира фриз на косата.