ICE CREAM KERATIN RESTRUCTURING LOTION (12x11ml)

1,500 ден

Кератински ампули со интензивно реструктуирачко дејство за сува, прекршена и третирана коса, збогатени со микро кератински молекули.

Категорија: , таг

Опис

Кератински ампули со интензивно реструктуирачко дејство.
Ампули за сува, прекршена и третирана коса, збогатени со микро кератински молекули кои директно продираат во структурата на влакното и овозможуваат цврстина и отпорност на косата,ја хранат и ја одржуваат компактна, здрава и витална.
Се нанесува на мокра коса по цела должина на косата, се остава да делува 5 минути, потоа се плакне.