OLAPLEX BOND PERFECTOR No.3 100ml

1,890 ден

OLAPLEKS No. 3 – Bond Perfector
* третман за домашна употреба и
– како продолжена нега помеѓу два салонски третмани.

За драстично намалување на оштетувањето на Вашата коса!

Категорија:

Опис

OLAPLEKS No. 3 – Bond Perfector
* третман за домашна употреба,
– како продолжена нега помеѓу два салонски третмани.
No. 3 ја поправа штетата направена како резултат од разните
– апарати за стилизирање
– хемиски и механички оштетувања и
– надворешните влијанија.

Употреба:
Богата количина на препаратот се нанесув на влажна, нешампонирана, со пешкир просушена коса, се чешла и се остава да делува најмалку 10 минути и потоа се мие со шампон и се става регенератор. Колку е подолго времето на делување ефектот ке биде поголем.