OLAPLEX BOND INTENSE MOISTURE MASK No.8 100ml

1,890 ден

OLAPLEX N°.8 – маска за коса 100ml

Категорија:

Опис

Последниот новитет од семејството на OLAPLEX

OLAPLEX N°.8 🆕️

❤️OlaplexN.8 ❤️ претставува МАСКА ЗА КОСА за длабинска хидратација и репарација НА ОШТЕТЕНА И СУВА КОСА

Тоа значи :
🔺појаки внатрешни врски✔️
🔺Хидрирана и здрава коса ✔️
🔺Мазна, сјајна и коса полна со живот ✔️

👉🏻Креирана е со високо концентрирана формула која веднаш се абсорбира и не ја отежнува косата
👇🏻
Потребни ви се само
❗️10 минути со
❤️Olaplex N.8
❤️а ефектите ќе бидат видливи веднаш💯!