OLAPLEX BEST OF THE BOND BUILDERS KIT

3,700 ден

OLAPLEX BEST OF THE BOND BUILDERS KIT – промотивен сет за оштетена коса кој содржи 4 парчиња:
• Olaplex No.0 – прајмер 155 мл
• Olaplex No.3 – третман што се плакне 100 мл
• Olaplex No.4 – шампон 30 мл
• Olaplex No.5 – регенератор 30 мл

Третманот за реконструкција и нега од OLAPLEX, од 0-3-4-5 е најдобриот избор за OБНОВУВАЊЕ И РЕПАРАЦИЈА на косата оштетена поради
* боење,
* избелување,
* стилизирање со топлина
и други влијанија на животната средина (УВ светлина, сол, хлор, слободни радикали, ).
Категорија:

Опис

Комплетен СЕТ за нега на оштетена коса во удобноста на сопствената бања.