MATT WAX POMADE 100ml

890 ден

Силен восок за максимално држење, максимална дефиниција и максимална издржливост.

Категорија: , таг

Опис

Силен восок за максимално држење, максимална дефиниција и максимална издржливост.
Мат и екстра силен ефект и гарантирано одржување на сјајот на косата.