LOREAL HOMME STRONG GEL 150 ML

1,200 ден

Гел со многу силно задржување, идеален за средни до густи типови на коса, конструира стил со сјаен финиш.

Категорија: таг

Опис

Гел за обликување на коса со силно задржување и сјаен финиш.