24-HOUR DEODORANT BODY WASH 450ml

790 ден

Лосион за туширање со масло од пеперминт и сребрен цитрат.

Опис

Лосион за туширање. Формула со сребрен цитрат кој помага во конролирање на непријатни миризби предизвикани од микроорганизмите.
Со антибактериски својства, долготраната формула комбинира масло од пеперминт и сребрен цитрат за да ја исчисти кожата од нечистотии, да испушти мириси и да ве остави да се чувствувате прочистено и ревитализирано целиот ден.