LIQUID WAX 150ml

950 ден

Течен восок за контрола и сјај со средна јачина.

Опис

Течен восок за контрола и сјај со средна јачина.
Течен восок кој пружа контрола како гел, финиш како восок, со средна јачина и и дава сјај на косата. Овозможува широк спектар на стилизирање.
Се нанесува по потреба и се стилизира по желба.