KEUNE 1922 DEEP-CLEANSING SHAMPOO 1000 ML

2,400 ден

Екстремно нежен шампон за коса koј совршено ja чисти косата и скалпот од нечистотии кој се таложат.Збогатен со кератин,коноп и бампус.

Категорија: таг

Опис

Екстремно нежен шампон за коса koј совршено ja чисти косата и скалпот.