TECHSERIES TEXTURE FOAM 200ml

1,150 ден

Стајлинг пена која обезбедува форма и управливост со среден сјај.

Опис

Стајлинг пена која обезбедува форма и управливост со среден сјај.
Пена која им дава на мажите и нивните стилисти едноставен, прецизен и моќен начин на манипулирање со волуменот, контролата и текстурата на косата.
Содржи:
Кератин амино киселини – Високо специјализиран протеин кој помага во зајакнување на косата.
Polyquaternium-11 и Polyaquaternium-16 – Овозможува мазност за управлив стил.
Фиксативни полимери: Додаваат волумен на косата.