IMEL THERMOSTYLE LOTION 200 ML

890 ден
 револуционерен производ за реконструкција и заштита на косата од топлина. Создава заштитен филм околу косата, заштитувајќи ја косата од оштетување од топлина. Покрај тоа, го олеснува исправувањето, притоа навлажнувајќи и дава свилена текстура на косата.
Начин на употреба: Се нанесува на влажна коса пред фенирање и не се плакне.Не ја натежнува косата.

Опис

Лосион за заштита од топлина.