HAIRSTYLE GROW UP FAST SET SHAMPOO 250 ML + CONDITIONER 250 ML

1,600 ден
Сет 2 во 1 од шампон и кондиционер против опаѓање и за брз раст на косата.
Без СУЛФАТИ, ПАРАБЕНИ и ПАЛМИНО МАСЛО!
 Напредна формула против опаѓање, со БИОТИН и КЕРАТИН
 Пакетот содржи:
1.Grow up fast шампон од 250ml
-ЗАЈАКНУВА И РЕВИТАЛИЗИРА
– СТИМУЛИРА РАСТ на косата,
– ЗГОЛЕМУВА ГУСТИНА,
– ЗАЈАКНУВА ФОЛИКУЛИ,
– ПРОМОВИРА ЗДРАВ РАСТ на косата,
 -ПОДОБРУВА РАБОТА на скалпот!
2. Grow up fast кондиционер 250ml
-НАДОПОЛНУВА и ХРАНИ
– ОМЕКНУВА и ХИДРИРА,
– РЕВИТАЛИЗИРА,
– ЗАШТИТУВА и РЕПАРИРА,
– НАМАЛУВА ОПАЃАЊЕ,
– СТИМУЛИРА РАСТ,
го ЗАЈАКНУВА влакното од коренот до врвот.

Опис

Сет 2 во 1 од шампон и кондиционер против опаѓање и за брз раст на косата.