FLUIDING GEL 250ml

590 ден

Течен гел за екстра силно зацврстување.

Опис

Течен гел за екстра силно зацврстување.
Прецизно го дефинира секој поединечен детал на фризурата, многу брзо се суши и не остава масни и лепливи траги на косата.