EVERYDAY HOLD STRONG GEL 100ml

900 ден

Гел со силно држење кој нуди влажен ефект.

Категорија: таг

Опис

Гел со силно држење кој нуди ефект на влажен изглед.
Ја одржува косата во место без ограничување на флексибилноста. И обезбедува структура на косата, користи сопбитол за да ја навлажне косата и кополимер за да обезбеди силен ефект на задржување.