EGOBOND BOND LOCKER 500ml Step .3

2,400 ден

*Чекор 3 – Залучок или завршен третман.

Категорија: , таг

Опис

*Чекор 3 – Залучок или завршен третман 500мл
Третман развиен за да се заврши со третманот ЕгоБонд.
Ја храни косата, оставајќи ја ревитализирана и здрава.