CHRISTIAN ARTESIO PROFESSIONAL CURLING IRON 32MM

3,300 ден

Професионално фигаро со буренце од 32мм.

Опис

Технички карактеристики:
-32 мм
-Загрева до 210•C
-Керамичка плоча
-Турмалинска технологија
За помалку од 60 секунди достигнува температура до 200 степени
-Намалува електрицитет
Совршени локни
Погодно за секој вид на фризура
-Регулатор на температура
-Кабел 3 метри